Mijn naam is Wendy van Eijsden. Sinds 2007 ben ik als zelfstandig gevestigd coach, trainer en stresstherapeut gevestigd in Loosdrecht.

Mijn voorgeschiedenis ligt bij de Dutch Open Tennis (het voormalig Melkhuisje Tennistoernooi) Ruim twintig jaar ben ik onderdeel van de organisatie geweest, waarvan de laatste jaren als toernooidirecteur.  Op deze periode kijk ik met plezier, trots en warmte terug. Ondanks die fantastisch jaren heb ik toch drie jaar geleden het roer 180° omgegooid. Mede door een burnout wilde ik voortaan aan mijn passie gehoor geven: het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.De combinatie van mijn eigen groeiproces met mijn beroepsmatige ervaring, wilde ik voortaan inzetten om anderen te ondersteunen in hun ontplooiing. Zowel in de privésfeer als zakelijk. Dit resulteerde in een carrièreswitch. Na eerst een jaar praktische elementaire psychologie te hebben gestudeerd, heb ik in 2007 de beroepsopleiding Coaching aan de Alba Academie afgesloten en in juni 2009 ben ik afgestudeerd Stresstherapeut. Daarnaast heb ik nog diverse aanvullende opleidingen gevolgd, waardoor mijn expertise is vergroot. Mijn jarenlange ervaring als manager, directeur en coach maakt mij tot een geschikte sparringpartner voor zowel particulieren als ondernemingen. 

Met compassie, respect en humor help ik mensen zich te ontwikkelen in hun leven. Mijn werkwijze is praktisch, confronterend en mild tegelijk.


Methodieken & Therapieën

De werkvormen die ik onder andere toepas zijn:
- Diverse gespreksmodellen
- RET (Rationele Emotieve Therapie)
- NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)
- Voice Dialogue
- Kernkwaliteiten
- Werken met creatieve technieken, metaforen en verbeelding
- Biografisch werken en levenslijnen
- Time Management
- Assertiviteit 
- Systeemdenken
- Persoonlijke Ontwikkeling en Actie Plan (POAP)
- Ademhalings- en ontspanningsoefeningen
- Visualisatie

 

Warm aanbevolen