Het kan voorkomen dat je in je leven een punt bereikt, 
waarop je het idee hebt vast te lopen. Je wilt antwoorden krijgen op je vragen en opzoek gaan naar oplossingen.  

- Ik doe dit werk wel, maar ik ben dit niet
- Ik wil assertiever worden
- Ik wil balans tussen werk en privé
- Ik wil meer zelfvertrouwen
- Hoe krijg ik mijn energie weer terug? 
- Ik wil leren omgaan met stress
- 'Nee' leren zeggen zonder schuldgevoel
- Hoe kan ik mijn grenzen bewaken?
- Hoe kan ik omgaan met afscheid? 
- Ik wil weer plezier in mijn werk krijgen
- Hoe kan ik effectiever functioneren? 
- Ik heb het gevoel dat ik burnout ben

 

Misschien herken je een of meerdere van bovenstaande uitspraken en vraag je je af hoe dit op te lossen. Samen gaan we opzoek naar de antwoorden op je vragen, worden doelen gesteld en geven we vorm aan jouw wensen.

Als je iemand zoekt die goed naar je luistert en met je meedenkt, als je je persoonlijk of professioneel wil ontwikkelen, als je doelmatig geholpen wilt worden, dan ben je hier op de juiste plek gekomen. 

Teken van kracht                                                       
Gebruik maken van een coach wordt nog wel eens gezien als een 'brevet van onvermogen' en 'coaching is voor kneusjes'. Het is verre van dat! Je moet als gecoachte stevig in je schoenen staan om naar jezelf te durven kijken en de confrontatie met je eigen belemmeringen aan te durven. Er is kracht voor nodig om te kunnen werken aan je eigen inzicht en verbeterpunten.
Warm aanbevolen